Servei de Dinamització jove

Des de l’Equip Dinamo, servei de dinamització de joves de l’Ajuntament de Palma, s’han posat en marxa noves iniciatives.

En front a la situació que estem visquent actualment, entenem que s’ha de reduir el contacte directe, però volem seguir tenint vincles amb les entitats i amb els joves. Per aquesta raó, per apropar-nos, ens hem hagut de mentalitzar i reactualitzar i utilitzar les eines que tenim en ple segle XXI, internet. Des del Servei estem ofertant als joves diferents activitats on-line per captar l’atenció del jovent i donar-nos a conèixer i que sàpiguen què fa Dinamo, que l’objectiu principal és saber els centres d’interessos i les inquietuds dels joves per poder donar-lis suport en els seus projectes i les seves idees.

Disposau de la Unitat Informativa Virtual del nostre Servei on trobareu les nostres activitats per poder guaitar quina és la nostra tasca amb la joventut, i a més, disposau de l’espai LGTBI, que és una plana web on els i les joves del col·lectiu poden trobar recursos, campanyes, activitats, notícies… sent així una eina de consulta.

Aquí teniu ambdós enllaços:

Dinamo
Espai LGTBI