TALLER ÚS DELS MÒBILS I LES PANTALLES ON-LINE

Benvolgut/da pare/mare,

Us convidam a participar a la xerrada online que s’oferirà per a pares i mares de l’IES Nou Llevant, el proper dilluns 15 de febrer, a les 19.00h, mitjançant el següent enllaç:
https://meet.google.com/ofj-txen-jkn

FAN UN BON ÚS ELS NOSTRES FILLS/ES DELS MÒBILS i LES PANTALLES??

Què fan tot el dia amb el mòbil i davant una pantalla? 

És bo passar-hi tant de temps? 

En aquesta sessió parlarem de l’ús que en fan, el paper de les famílies davant l’ús excessiu, dels perills de contactes amb persones desconegudes, de l’accés a informació de risc, de la conveniència de no compartir informació privada, de pautes davant el ciberbullying….. 

Si això era important abans, ara, amb la pandèmia de la COVID 19 esdevé imprescindible reflexionar i identificar les pautes necessàries per a la prevenció dels riscos digitals dels nostres fills i filles.


Us hi esperam!!