IES Nou Llevant per la PAU

31 d’octubre de 2023

 L’institut es tenyeix de blanc per la Pau a Israel i Palestina

Avui, l’atmosfera a l’institut és diferent, l’alumnat i personal ens hem unit en un gest simbòlic poderós: hem vingut vestits de blanc. Aquesta petita acció és una mostra del nostre compromís amb la pau a Israel i Palestina, dos territoris que han patit conflictes durant dècades.

Aquest color simbolitza la pau i la unitat, i avui, és un recordatori dels nostres somnis de veure una regió on la pau i la convivència siguin possibles. És una manera de dir que estem al costat de tots aquells que, a través del diàleg i la comprensió mútua, lluiten per posar fi al conflicte.

A més de vestir de blanc, a l’institut s’han organitzat activitats per comprendre la complexitat del conflicte. Hem après sobre les diferents perspectives i hem vist la importància del diàleg com a eina per a la resolució pacífica de les disputes.

Aquest gest a l’institut no només és una mostra del nostre compromís individual, sinó també un testimoni de la nostra esperança col·lectiva. Creiem que la pau és possible i que les generacions futures poden gaudir d’una regió on totes les persones puguin viure sense por i amb la llibertat d’expressar les seves identitats culturals i religioses. 

Avui, hem dit “sí” a la pau, i continuarem treballant junts per aconseguir aquest objectiu.