Demà és la gran estrena de ‘Escribiendo…’ a la Mostra de Teatre Escolar de Palma

L’alumnat de 4t d’ ESO estrena demà al Teatre Xesc Forteza de Palma la seva obra Escribiendo…, el muntatge teatral que han creat aquest curs. Aconsegueix aquí les teves entrades…

L’espectacle, concebut arran d’un projecte sota la coordinació del Departament de Llengua Castellana i Literatura, es presenta aquest dimarts 28 de maig, a les 20 hores, per a públic en general dintre de la Mostra de Teatre Escolar de Palma, programa que vol obrir els teatres municipals als centres educatius de Palma, per representar l’obra a un escenari, il·luminació i disposició del públic per augmentar la qualitat dels muntatges i motivar al grup.

ENTRADES

EI proper dimecres 28 de maig a les 11 hores, es tornarà a representar el muntatge en sessió de matí per a tot el nostre centre per tractar d’acostar al nostres adolescents, al món màgic del teatre i que puguin gaudir de tot el que els pot aportar, bé des de l’escenari, o bé com a públic responsable i respectuós.